Provoz školní jídelny
- provozní doba školní jídelny je v rozmezí: 6:30–14:30 hodin
- stravování dětí v mateřské škole: 12:10–12:40
- stravování žáků v základní škole: 11:40–12:10, 12:40–13:10, 13:30–14:00
- do jídlonosičů (pouze 1den nemoci): 11:15–11:40
Přihlášení a odebírání stravy
- přihlášky ke stravování se podávají osobně vedoucí ŠJ denně od 6:30–14:30 předem je potřeba dohodnout způsob stravování
- ŠJ v době provozu mateřské školy vaří denně
- strávníci musí být v době nemoci odhlášeni (první den nemoci je možné stravu odebrat) neodhlášená strava propadá
- v případě prvního dne nemoci žáka, se strava může vydat do jídlonosičů
- odhlášky se provádějí na telefonu 776 353 124, zprávou sms, ústně ve školní kuchyni
- odhlášky stravy se provádějí nejpozději do 8,00 hod ráno, v případě nemoci den předem od 6:30–14:30 na výše uvedeném tel. čísle
- trvalé odhlášení ze stravování se provádí osobně u vedoucí školní jídelny na vnitřních tiskopisech
Platby a ceny stravného
- stravné se platí inkasem na účet školy, vždy nejpozději 15. v měsíci, a to na daný měsíc zadáním souhlasu s inkasem u peněžního ústavu na č. účtu 325901309/0800
- hotovostní platba je povolena výjimečně po dohodě se zákonným zástupcem, nebo v případě, že plátce nemá založený účet
- stravné v hotovosti se platí u vedoucí ŠJ v době od 6:30–8:00
Ceny stravného
- Celodenní pobyt v MŠ: 47,– Kč, + příspěvek obce 5,– Kč
(přesnídávka 11,–, oběd 25,–, svačina 11,–) celkem: 52,- - ZŠ 1.–4. ročník (7–10let): 30,– Kč +příspěvek obce 5,– Kč celkem: 35,-
- ZŠ 5. ročník (11–14let): 31,– Kč / příspěvek obce 5,– Kč celkem: 36,-
Pitný režim
- v MŠ zajištěn v průběhu celého dne
- v ZŠ mají v průběhu školního vyučování žáci zajištěno vlastní pití, během oběda je pitný režim zajištěn školní jídelnou
Dietní stravování
- ŠJ poskytne bezlepkovou a šetřící dietu, na základě potvrzení od lékaře
- personál kuchyně je proškolen nutričním terapeutem v přípravě dietní stravy
- bezlepková dieta se připravuje v odděleném prostoru pro přípravu bezlepkové stravy
(aby se zamezilo kontaminaci), ze surovin k tomu určených